RANA COLLECTION

RANA COLLECTION Indiaas & Surinaams bezorgcentrum

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1569 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rana Collection. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2022 om 20:13 1e keer besteld. Bezorging zou 60 minuten duren maar werd uiteindelijk bijna 90 minuten. Kregen wel netjes excuses aangeboden van de bezorger. Eten was was overigens héérlijk en was nog ontzettend warm, niets op aan te merken.
21 jun 2022 om 20:20 Het is de eerste keer dat ik eten hier heb besteld. To say the least, zal het vast niet de laatste keer zijn ook. Heerlijk gesmuld!
20 jun 2022 om 0:22 Ondanks dat de bami op was zijn we hier netjes van op de hoogte gesteld en gevraagd of we wat anders wouden heerlijk gegeten weer
19 jun 2022 om 20:50 Ik had bami besteld en ik kreeg half bami en half nasi . Dat was niet besteld we houden niet van nasi . En de bezorging was een 15 minuten te laat .
18 jun 2022 om 23:01 Eten was heerlijk zoals altijd. Alleen helaas geen bananen chips gekregen die ik besteld had. Voor de rest was alles kompleet.
18 jun 2022 om 19:40 Was super weer! Voor herhaling vatbaar.
15 jun 2022 om 0:04 Bami was heerlijk zeker voor herhaling vatbaar
11 jun 2022 om 22:26 Eten was top. Bezorging was top. Service was top. Zoals altijd, alles was top! Klasse gedaan weer :)
11 jun 2022 om 20:49 Eten was super, bezorging binnen aangegeven tijd.
11 jun 2022 om 19:46 Moksi meti bestaat uit geroosterde kip, twee soorten geroosterd varkensvlees en worst (fachong). Het was ver te zoeken. Ik zal het daar niet meer bestellen.
11 jun 2022 om 19:07 Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar.
8 jun 2022 om 9:30 Perfekt als altijd!