RANA COLLECTION

RANA COLLECTION Indiaas & Surinaams bezorgcentrum

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1409 beoordelingen
22 okt 2021 om 9:34 lekker eten en keurig op tijd
21 okt 2021 om 1:25 Als vanouds lekker..
19 okt 2021 om 11:00 er ontbraken 2 bara's aan mijn bestelling. Het geld zouden ze terug geven/brengen. Tot op heden heb ik mijn geld nog niet terug
17 okt 2021 om 19:58 Eten was heerlijk, goed op temperatuur en smaak alleen het roti vel ontbrak. Krijg er volgende keer twee. (Daar had ik nu niets aan)
12 okt 2021 om 20:00 Top. Alles
11 okt 2021 om 9:39 prima eten en bezorging was heel goed
3 okt 2021 om 21:19 Wederom heerlijk gegeten, altijd zeer smaakvol en netjes verpakt. Het is wel even wachten maar dat is het altijd waard. Dank
3 okt 2021 om 20:37 Eten nooit bezorgd zelf moeten ophalen nog gevraagd zit er bestek in toch geen bestek bij gekregen
26 sep 2021 om 20:11 Erg lekker en smaakvol. Vriendelijke bezorger. Met excuses dat het 10 min later was dan de planning. Dat hebben we ook wel anders meegemaakt. Voor herhaling vatbaar
25 sep 2021 om 23:20 Heel slecht! Saoto soup smaakte niet lekker. Roti mix bestond uit veel aardappels en een beetje kip. Geen lamsvlees zoals besteld. Ook weinig groenten. Geen aanrader! Heb ik gewoon pech gehad of zijn al de goede reviews nep???
25 sep 2021 om 16:56 Eten was heerlijk, en excuses ik heb de fout gemaakt
18 sep 2021 om 19:37 Eten was goed en bezorgd op de afgesproken tijd!