RANA COLLECTION

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1862 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rana Collection. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 9:50 Geweldige roti, barra's en saoto soep. Kip Sate ook aan te raden. Alles vers en superwarm. Bezorging ook perfect op tijd. Erg genoten.
7 jul 2024 om 21:46 Erg lekker en ruim voldoende
5 jul 2024 om 19:35 Was warm en lekker. Niet al te lang hoeven wachten.
4 jul 2024 om 22:55 Nasi is echt lekker!!!!!
3 jul 2024 om 21:59 Heerlijk heet
3 jul 2024 om 20:57 Eten besteld om half vier met bezorgtijd om 18:00. Het was weer om 18:35!!! Gelukkig wel warm. Speciaal versteld naar geen idee wat het verschil is met gewoon behalve dat je twee euro duurder uit bent. Voorheen goed gevuld maar ook hier krimpflatie.
3 jul 2024 om 18:43 Bezorging duurde enorm lang, anderhalfuur gewacht. Roti had ik meer van verwacht. Supermartkt roti doet er niet veel onder.. Gebakken bananen waren overigens een dikke 10 enorm lekker wel vettig maar echt lekker wel helaas eerste en laatste keer
3 jul 2024 om 10:52 Bestellen hier graag! heerlijke gerechten en vriendelijke bezorging
29 jun 2024 om 21:09 Was weer erg lekker!
29 jun 2024 om 20:15 Was weer lekker
25 jun 2024 om 21:47 Eten kwam binnen de aangegeven tijd en was nog goed warm. Hoeveelheid was ruim voldoende voor ons tweeën en lekker van smaak.
1 jun 2024 om 20:36 Prima eten, alleen kregen we deels een verkeerde bestelling geleverd. Acht, zo leer je nog eens een nieuw gerecht kennen, al zouden we volgende keer graag toch echt de loempia’s willen eten niet de pasteitjes. Kom